kušanje mladog vina

FOTO: Održano tradicionalno kušanje mladog vina

Klaster turizma Hercegovina u suradnji s Ogrankom Matice hrvatske Čitluk, Regionalnom razvojnom agencijom za Hercegovinu (REDAH) i uz potporu Japanske agencije za međunarodnu suradnju (JICA) sinoć je u Hotelu Brotnjo organizirao „Kušanje mladog vina“. Uz kušanje mladog vina Klaster turizma Hercegovina organizirao je i „Dane otvorenih vinskih podruma“ koji su održani  2. i 3. studenog 2013. godine u osam hercegovačkih podruma.

Više...
 
oš čerin

Obavijest iz Osnovne škole Čerin

Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa Hercegovačko – neretvanske županije, uz financijsku podršku UNICEF-a, Dubai Cares fondacije, uz partnerstvo s JU „Dječiji vrtići“ Mostar i JU Dječiji vrtić „Ciciban“ realizira projekt „Povećajmo mogućnosti djeci u BiH za rano učenje“, i raspisuje Javni oglas za prijam i upis djece.

Više...
 
sjednica

Sjednica Općinskog vijeća prekinuta zbog neusvajanja dnevnog reda

Jedanaesta redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk danas nije održana zbog neusvajanja dnevnog reda. Sjednica je započela raspravom o predloženom dnevnom redu u okviru koje su oporbeni vijećnici zatražili da se točka tri predloženog dnevnog reda „Prijedlog Odluke o usvajanju Prijedloga Prostornog plana općine Čitluk za razdoblje 2010.-2020. godine“, povuče s današnje sjednice.

Više...
 
najava

Najavljujemo 11. redovitu sjednicu Općinskog vijeća Čitluk

Na temelju članka 31. stavak 3. Statuta općine Čitluk ("Službeno glasilo Općinskog vijeća općine Čitluk", broj: 2/08 i 6/08) i članka 29. Poslovnika o radu Općinskog vijeća Čitluk (“Službeno glasilo Općinskog vijeća općine Čitluk”, broj: 2/11) predsjednik Općinskog vijeća Marin Radišić sazvao je 11. redovitu sjednici Općinskog vijeća Čitluk. Sjednica će se održati 30. listopada (srijeda) u 13 sati u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra Čitluk.

Više...
 
blizanci

FOTO: Započela izgradnja glavnog kanalizacijskog kolektora u dijelu Blizanaca

Radnici Eccon-inženjeringa iz Čapljine u listopadu su započeli radove na izgradnji glavnog kanalizacijskog kolektora u dijelu mjesne zajednice Blizanaci. Glavni kanalizacijski kolektor gradi se uz regionalnu cestu R-425 na trasi od 550 metara i praktično je nastavak kanalizacijskog sustava općine Čitluk koji je izgrađen prije više od deset godina.

Više...
 

Javni poziv za dodjelu sredstava u svrhu uređenja i zaštite poljoprivrednog zemljišta u HNŽ-u

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ-a raspisalo je Javni poziv za dodjelu sredstava u svrhu uređenja i zaštite poljoprivrednog zemljišta. Predmet Javnog poziva je prikupljanje prijava (zahtjeva) za  korištenje namjenskih sredstava prikupljenih od promjene namjene poljoprivrednog zemljišta u nepoljoprivredne svrhe na području Hercegovačko-neretvanske županije, u svrhu  uređenja i zaštite poljoprivrednog zemljišta.
Više...
 
dan mrtvih

Polaganje vijenaca i sv. misa povodom Dana mrtvih

Povodom nadolazećeg Dana mrtvih, u četvrtak 31. listopada 2013. godine, kod Spomen križa poginulim braniteljima Brotnja u neposrednoj blizini groblja Podadvor s početkom u 10.45 sati upriličit će se polaganje vijenaca, paljenje svijeća i zajednička molitva. Nakon polaganja vijenaca u župnoj crkvi Krista Kralja u Čitluku u 11 sati bit će služena misa zadušnica za poginule branitelje Brotnja.

Više...
 

Prijedlog prostornog plana općine Čitluk za razdoblje 2010.-2020. godina

Prijedlog Prostornog plana općine Čitluk za razdoblje od 2010.-2020. godine s pripadajućim prilozima i grafikama možete pogledati na web stranici općine Čitluk.


Više...
 

Obavijest o prijavi plana proizvodnje za 2014. godinu

Općinska služba za gospodarstvo općine Čitluk obavještava sve poljoprivredne proizvođače upisane u Registar poljoprivrednih gospodarstava i Registar klijenata, koji su zainteresini su za novčane potpore u poljoprivredi da su dužni prijaviti plan proizvodnje za 2014. godinu.
Više...
 
Više članaka...
Stranica 17 od 62

Zahtjevi

Pitajte načelnika

Važni telefoni

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537

Izdvojeno

Vatrogasci Čitluk
Novosti i događanja

Vatrogasna postrojba Čitluk ugasila požar na krovištu obiteljske kuće

Ostalo | Četvrtak, 22 Siječanj 2015

News image

Vatrogasna postrojba Čitluk primila je danas u 9,00 sati dojavu o požaru na obiteljskoj kući u Krehin Gracu. Na intervenciju su izašla 3 vatrogasna vozila sa 8 vatrogasaca, budući da...

Vilma Krasić osvojila zlato na Grand Prixu Croatia

Sport | Utorak, 20 Siječanj 2015

News image

U Samoboru je proteklog vikenda održan Grand Prix Croatia, karate turnir na kojemu su nastupila čak 1694 natjecatelja iz 23 zemlje. Veliki broj nacionalnih selekcija koje su nastupile iskoristile su...

ŽHKK Brotnjo '94 osvojio Memorijalni turnir „Tomo Krasić“

Sport | Nedjelja, 18 Siječanj 2015

News image

U spomen na svog pokojnog sportskog direktora Tomu Krasića, istaknutog sportskog djelatnika koji je preminuo u kolovozu 2013. godine, Ženski hercegovački košarkašku klub Brotnjo '94 organizirao je memorijalni košarkaški turnir....

Danas pokop prof. Marka Vasilja

Ostalo | Subota, 17 Siječanj 2015

News image

Nakon kratke bolesti, 15. siječnja 2015. godine u zadarskoj bolnici je u 75. godini života umro profesor Marko Vasilj, dugogodišnji suradnik Radiopostaje Mir Međugorje.

Soldo: Nažalost, zbog propusta u sustavu ljudi ispaštaju

Društvo | Utorak, 13 Siječanj 2015

News image

Skup branitelja organiziran zbog teškog položaja u kojemu se nalaze branitelji, počevši od neriješenog braniteljskog statusa, nezakonito provedene revizije i sličnih problema koji muče braniteljsku populaciju započeo je u Čitluku...

ŽHKK Brotnjo '94 organizira Memorijalni turnir ''Tomo Krasić"

Sport | Utorak, 13 Siječanj 2015

News image

U znak sjećanja na Tomu Krasića, istaknutog sportskog djelatnika i svog sportskog direktora, Ženski hercegovački košarkaški klub “Brotnjo 94” dana 17. siječnja (subota) organizira Memorijalni turnir ''Tomo Krasić".

Kadeti i juniori HKK Široki fantastični na novogodišnjem turniru

Sport | Petak, 9 Siječanj 2015

News image

Kadeti i juniori HKK Široki odigrali su fantastično na novogodišnjem „Međunarodnom košarkaškom turniru Monte Zott - Brotnjo 2015.“ koji je drugu godinu zaredom organizirao HKK Brotnjo – Čitluk. Kadeti su...

Širokobriježani izborili dva finala na košarkaškom turniru u Čitluku

Sport | Srijeda, 7 Siječanj 2015

News image

Novogodišnji međunarodni košarkaški turnir za mlade košarkaše prošle je godine održan po prvi put u Čitluk, a sličan turnir HKK Brotnjo organizirao je i ove godine. Uz pomoć sponzora klub...

Novosti: Sport, Kultura i umjetnost, Gospodarstvo, Obrazovanje, Društvo, Zanimljivosti, Ostalo, Turizam, Religija, MNL Brotnjo 2014

Pretraga stranica

Satelitska snimka

Gradovi i općine prijatelji