batna stanica

Javni poziv na uvid u idejni projekt radi izjašnjenja – GSM bazna stanica Hamzići

Općina Čitluk, Općinska služba za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša na osnovu članka 137. stavak (1) Odluke o provođenju Prostornog plana općine Čitluk ("Službeno glasilo Općinskog vijeća općine Čitluk", broj:7/13) upućuje:

 

JAVNI POZIV
NA UVID U IDEJNI PROJEKT RADI IZJAŠNJENJA
Više...
 
okrugli stol

Održan okrugli stol u okviru izrade prostorne osnove za Urbanistički plan Međugorje-Bijakovići

U službenim prostorijama Općine Čitluk u četvrtak, 23. srpnja održan je okrugli stol u okviru izrade prostorne osnove za Urbanistički plan Međugorje-Bijakovići. Uz izrađivače iz poduzeća Ecoplan d.o.o. Mostar okruglom stolu nazočili su načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić, predstavnici općinskih službi, Stjepan Krasić, ministar prometa i veza u Vladi HNŽ-a, župnik župe Međugorje fra Marinko Šakota, kao i predstavnici javnih poduzeća i institucija koji su danas pozvani na okrugli stol planiran dokumentom koji se zove „Plan uključivanja javnosti“.

Više...
 
općinsko

Održana 30. sjednica Općinskog vijeća Čitluk

Pod predsjedanjem predsjednika Marina Radišića i uz nazočnost 22 vijećnika jučer je u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra održana 30. redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk. Nakon usvajanja zapisnika s 29. sjednice i vijećničkih pitanja, tajnik Športskog saveza Brotnja Milorad Prusina prezentirao je vijećnicima Informaciju o radu za 2014. godinu Športskog saveza Brotnja.

Više...
 
gradina

Na Gradini obilježena obljetnica krvave pogibije 24 hrvatska branitelja

U obrani hrvatske opstojnosti i slobode na lokalitetu Gradina, između čapljinske, stolačke i mostarske općine, prije točno 22 godine život su izgubila 24 hrvatska branitelja iz općina sa juga Hercegovine. Po mnogim pokazateljima bio je to najkrvaviji dan na ovom dijelu bojišta.

Više...
 
najava

30. sjednica Općinskog vijeća Čitluk u srijedu

Na temelju članka 31. stavak 3. Statuta općine Čitluk ("Službeno glasilo Općinskog vijeća općine Čitluk", broj: 2/08, 6/08 i 3/13) i članka 29. Poslovnika o radu Općinskog vijeća Čitluk (“Službeno glasilo Općinskog vijeća općine Čitluk”, broj: 2/11) predsjednik Općinskog vijeća Marin Radišić sazvao je 30. sjednicu Općinskog vijeća Čitluk. Sjednica će se održati 15. srpnja (srijeda) u 13,00 sati u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra Čitluk.

Više...
 
konzul

Načelnik Jerkić zahvalio konzulu Pleši na uspješnoj suradnji

Velimir Pleša, generalni konzul Republike Hrvatske u Mostaru boravio je jučer u oproštajnom posjetu Općini Čitluk. Ovom prilikom gospodin Pleša se susreo s načelnikom općine Čitluk Ivom Jerkićem, s kojim se u ugodnom razgovoru prisjetio plodonosne suradnje koja je obilježila odnose Općine Čitluk i Konzulata RH u Mostaru u proteklih sedam godina, koliko je gospodin Pleša obnašao dužnost konzula.

Više...
 
šaravanja

In memoriam: Gospodin Stjepan Šaravanja

Nakon kratke i teške bolesti u 61. godini života u srijedu 24. lipnja 2015. godine preminuo je gospodin Stjepan Šaravanja. Rođen je u Dobrom Selu /općina Čitluk/, a svoj životni i radni vijek proveo je u Njemačkoj. Pokopan je 28. lipnja 2015. godine na Gradskom groblju u Novalji /Otok Pag – Republika Hrvatska/.

Gospodin Šaravanja je dao veliki doprinos i obol tijekom Domovinskog rata radeći na organiziranom prikupljanju financijske i tehničke pomoći kroz Udrugu brotnjaka u Saveznoj republici Njemačkoj.

Više...
 
prijem

Načelnik i predsjednik OV Čitluk upriličili prijem za novoizabranog predsjednika Broćanske zajednice

Načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Marin Radišić priredili su danas prijem za Tomislava Medića, novoizabranog predsjednika Broćanske zajednice u Zagrebu. Gospodin Medić izabran je za predsjednika na redovitoj godišnjoj i izborna skupština Broćanske zajednice 18. lipnja, te će na mjestu predsjednika zamijeniti dugogodišnjeg predsjednika Broćanske zajednice dr. Mirana Martinca.

Više...
 
javna rasprava

Održana javna rasprava o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom redu

U Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra Čitluk danas je održana javna rasprava o nacrtu Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom redu. Voditeljica javne rasprave bila je pomoćnica načelnika Jasna Karačić ispred Službe za gospodarstvo Općine Čitluk, a uz pomoćnicu načelnika iz Službe za gospodarstvo u raspravi su sudjelovali Ivanka Prusina, šef Odsjeka za gospodarstvo, i Marin Vučić, šef Odsjeka za inspekcijske poslove.

Više...
 
Više članaka...
Stranica 17 od 85

Zahtjevi

Pitajte načelnika

Telefonski imenik

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537

Izdvojeno

Vatrogasci Čitluk
Novosti i događanja

Učenici OŠ Bijakovići pokazali veliku želju i spremnost za pomaganje potrebitima

Obrazovanje | Petak, 21 Listopad 2016

News image

Učenici Osnovne škole Bijakovići danas su obilježili Dane kruha organizirajući humanitarnu akciju pod nazivom „Kruh naš svagdanji, daj nam danas“ kojom su željeli podržati rad Humanitarne udruge „Marijine ruke“. Naime,...

Pero Petrušić i Ernesto Markota u slikovnici ispričali priču o tuljanu Flipku

Društvo | Četvrtak, 20 Listopad 2016

News image

„Flipko – avanture“ naziv je nove slikovnice u čijoj su izradi sudjelovali prof. Pero Petrušić i akademski slikar Ernesto Markota. Spomenuta slikovnica iz tiska je izašla ovih dana i kod...

Brotnjo deklasiralo Kupres; hat-trick Čilića

Sport | Srijeda, 19 Listopad 2016

News image

Nogometaši HNK Brotnjo Premier SK deklasirali su HNK Kupres u utakmici 11. kola Druge lige FBiH – skupina Jug. Brotnjo je u utakmici igranoj u Čitluku slavilo s visokih 5:0....

Obavijest o akciji dobrovoljnog darivanja krvi

Društvo | Srijeda, 19 Listopad 2016

News image

U utorak, 25. listopada 2016. godine od 9 do 11 sati u prostorijama Srednje škole Dr. fra Slavka Barbarića Crveni križ Čitluk u suradnji sa Transfuziologijom SKB  Mostar i čitlučkom...

FOTO: Proslavljen Dan Osnovne škole Čerin

Obrazovanje | Utorak, 18 Listopad 2016

News image

Jučer je u OŠ Čerin proslavljen Dan škole i 111. obljetnica školstva u Čerinu. Proslava Dana OŠ Čerin započela je svetom misom zahvalnicom u župnoj crkvi sv. Stjepana a nastavljena...

Međugorje: U akciji dobrovoljnog darivanja prikupljeno 40 doza krvi

Društvo | Ponedjeljak, 17 Listopad 2016

News image

U današnjoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi koju su u Međugorju organizirali Crveni križ Čitluk, Župni ured sv. Jakova i Udruga „Marijine ruke“ - Međugorje u suradnji s Transfuzijskim centrom Sveučilišne...

Boćari Hrvatskog radiše osvojili 3. mjesto na memorijalnom turniru „Blago Zadro“

Sport | Ponedjeljak, 17 Listopad 2016

News image

Nastupajući na tradicionalnom memorijalnom turnir u spomen na zapovjednika obrane Borova naselja u Domovinskom ratu, general bojnika Blagu Zadru, boćari BK Hrvatski radiša osvojili su treće mjesto.

FOTO: Međugorje pobijedilo Izviđač II

Sport | Nedjelja, 16 Listopad 2016

News image

HRK Međugorje pobijedio  je u 4. kolu Prve lige – skupina Jug  za rukometaše RK Izviđač II. Međugorje je na domaćem terenu slavilo 33:32 (19:13).

Novosti: Sport, Kultura i umjetnost, Gospodarstvo, Obrazovanje, Društvo, Zanimljivosti, Ostalo, Turizam, Religija, MNL Brotnjo 2016

Pretraga stranica

Satelitska snimka

Gradovi i općine prijatelji