Bliži se početak 20. Otvorenog federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe

Ispis

ogš brotnjo Osnovna glazbena škola Brotnjo iz Čitluka od 24. do 27. travnja domaćin je prestižnog natjecanja učenika i studenata glazbe. Udruženje muzičkih/glazbenih i baletnih pedagoga Federacije Bosne i Hercegovine organizaciju 20. Otvorenog federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe povjerilo je čitlučkoj glazbenoj školi cijeneći izvanredne uspjehe koji postižu učenici OGŠ Brotnjo i napore koje škola ulaže u promicanje svijesti o važnosti glazbene kulture, a natjecanje u Čitluku prvo je ovakvo natjecanje koje će se održati na području Hercegovine.

20. Otvoreno federalno natjecanja učenika i studenata glazbe održat će se u četiri dvorane Sveučilištu Hercegovina u Bijakovićima, te u jednoj dvorani Majčina sela - Međugorje. Upravo u dvorani sv. Josipa u Majčinom selu 24. travnja, s početkom u 20 sati, održat će se svečani koncert koji će obilježiti otvaranje natjecanja za koje je prijavljeno više od 500 natjecatelja s područja Federacije Bosne i Hercegovine, Republike Srpske i Republike Hrvatske.

Inače, samo natjecanje započet će nešto ranije 24. travnja, a cjelokupan raspored 20. Otvorenog federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe – Čitluk 2017. možete pogledati OVDJE.

Općina Čitluk će u vrijeme održavanja 20. Otvorenog federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe biti kulturni centar BiH. Na natjecanju će nastupiti najbolji učenici glazbenih škola o čijim nastupima će izvještavati brojni mediji. 
Organizacija ovako prestižnog natjecanja zahtjeva velike napore organizatora, no iz OGŠ Brotnjo poručuju kako su pripreme za natjecanje najboljih učenika i studenata glazbe u završnoj fazi i da će do početka natjecanja sve biti spremno.

Za svoje kolege mlade glazbenike, učenici OGŠ Brotnjo pripremili su i video sa srdačnim izrazima dobrodošlice koji možete pogledati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537