Na radnom sastanku razgovarano o suradnji Općine Čitluk i Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ

Ispis

sastanak Danas je u Uredu načelnika Općine Čitluk održan sastanak na kojem su načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan razgovarali s Donkom Jovićem, ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ, i njegovim suradnicima o otvorenim pitanjima vezanim za implementaciju koncesija, o lovištima, nepovučenim sredstvima od vodnih naknada, manifestaciji Dani berbe grožđa i sličnim temama.

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ sa suradnicima već godinama prakticira redovite posjete svim općinama u županiji i održavanje radnih sastanaka kakav je danas održan s vodećim ljudima Općine Čitluk, nakon kojeg je ministar Jović izjavio:

- Na današnjem sastanku razgovarali smo o određenim otvorenim pitanjima koja imamo, a između ostalo radilo se o implementaciji koncesija, lovištima, nepovučenim namjenskim sredstvima od vodnih naknada i sličnim pitanjima. Dosta toga je stavljeno na dnevni red pa tako i manifestacija Dani berbe grožđa. O svim pitanjima imali smo otvoren razgovor i dogovorili smo dinamiku rješavanja ovih pitanja. Za sve navedene teme dogovorili smo dinamiku za koju smatramo da bi bilo realna da se implementira kroz ovu godinu.

Osvrćući se na dogovorenu dinamiku zajedničkih aktivnosti vezanih za teme današnjih razgovora, ministar Jović je naglasio da je na sastanku s načelnikom općine Čitluk i predsjednikom Općinskog dogovorena dinamika koja može biti realno implementirana do kraja ove godine, te dodao da je na sastanku razgovarano i o projektima koji su u idejnoj fazi a o kojim će se moći konkretnije govoriti za nekoliko mjeseci.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537