Tiskano trinaesto izdanje brošure Dani berbe grožđa

Ispis

brošuraKulturno-turističko-gospodarstvena manifestacija Dani berbe grožđa ove će se godine održati 62. put a u posljednjih trinaest godina broćansku manifestaciju prati i prigodna brošura Dani berbe grožđa, čiji je najnoviji broj ovih dana izašao iz tiska.


Brošura Dani berbe grožđa u novom izdanju donosi pozdravni govor Predraga Smoljana, predsjednika Organizacijskog odbora DBG 2017., malu vinsku školu, osvrt na povijesni uspjeh hercegovačkih vina na Decanter World Wine Awards natjecanju, osvrt načelnika općine Čitluk Marina Radišića na značajne infrastrukturne projekte realizirane u protekloj godini i niz drugih zanimljivih tekstova posvećenih vinu i vinogradarstvu, te niz raznovrsnih priloga iz područja turizma, kulture i povijesti.

2005. godine tiskano je prvo izdanje promotivno-edukativne publikacije posvećene Danima berbe grožđa koja ima za cilj promovirati manifestaciju, broćansku tradiciju te davati stručni doprinos razvoju poljoprivrede i turizma na području općine Čitluk. Uz to što je tiskana brošura čiji besplatni primjerci su već u distribuciji, brošura je objavljena i na web stranici manifestacije te je stoga  dostupna i u digitalnom obliku.

Brošuru možete pogledati OVDJE.
 

KONTAKT

kontakti

Op?ina ?itluk
Trg rtava Domovinskog rata 1
88260 ?itluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537