Obavijest o programu pomoći Ministarstva vanjskih poslova Japana

Ispis

pozivU okviru Službene pomoći razvoju (ODA) Ministarstvo vanjskih poslova Japana raspisalo je program pomoći za kulturu s ciljem promocije kulturnih i viših obrazovnih aktivnosti, te očuvanja kulturnog nasljeđa zemalja u razvoju.

Zainteresirani mogu podnijeti prijavu za dvije vrste granta: grant za kulturu na koji mogu aplicirati državne vladine agencije i grant za Grass Roots projekte na koje mogu aplicirati nevladine organizacije, lokalne javne ustanove itd. Maksimalan iznos raspoloživih sredstava po projektu je 50 tisuća eura, za oba granta.

Grant za kulturu pokriva troškove nabavke, prijevoza i instalacije opreme za izgradnju ili restauraciju objekata korištenih za kulturne i više obrazovne aktivnosti, te troškove očuvanja kulturnog nasljeđa.

Grant za Grass Roots projekte osigurava bespovratnu financijsku pomoć za podršku implementacije kulturnih i viših edukativnih projekata neprofitnim organizacijama (uključujući nevladine organizacije, organizacije lokalne vlasti, institute i institucije višeg obrazovanja itd.)  koje su aktivne na nivou lokalnih zajednica u zemljama u razvoju.

Aplikacije se mogu dostavljati tijekom cijele godine na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Više informacija o programima pomoći možete naći na sljedećem linku:
http://www.bosnia.emb-japan.go.jp/itpr_en/Culture.html

 

 

KONTAKT

kontakti

Op?ina ?itluk
Trg rtava Domovinskog rata 1
88260 ?itluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537