FOTO: U Dječjem vrtiću Čitluk obilježeni „Dani kruha 2017“

Ispis

dani kruha Danas su u Dječjem vrtiću Čitluk obilježeni Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Polaznici Dječjeg vrtića Čitluk uz pomoć svojih odgajateljica, roditelja i najbližih za današnju proslavu pripremili su veliku količinu različitih pekarskih proizvoda, slastica i jesenskih plodova koje su prodavali na prodajnoj izložbi. Prodajna izložba povodom Dana kruha u Dječjem vrtiću Čitluk tradicionalno se priređuje svake godine, a prihod od prodaje namijenjen je za nabavu didaktičkog materijala za potrebe vrtića.

Za razliku od prethodnih godina kada su mališani posjetitelje dočekivali u vrtiću, ove godine prodajna izložba upriličena je ispred igraonica u lijepo uređenom dvorištu Dječjeg vrtića Čitluk. Tu su mališani i njihove odgajateljice posjetitelje dočekali prigodnim pjesmama, nakon čega je ravnateljica Dječjeg vrtića Čitluk Zdenka Pehar pozdravila nazočne i zahvalila im na dolasku.

Danima kruha i zahvalnosti za plodove zemlje na simboličan se način, blagovanjem kruha, zahvaljuje Bogu na plodovima, radostima, uspjesima i darovima tijekom godine.

Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Op?ina ?itluk
Trg rtava Domovinskog rata 1
88260 ?itluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537