Načelnik Radišić poželio učenicima sretan početak nove školske godine

Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, poželio je danas učenicima osnovnih škola, srednje škole i učenicima s poteškoćama u razvoju s područja općine Čitluk koji pohađaju specijalizirane škole, sretan i uspješan početak nove školske godine.

Poštovane učenice i učenici,

danas počinje nova školska godina i stoga vam želim mnogo sreće i uspjeha, posebice našim prvašićima koji će danas prvi put sjesti u školske klupe. Nažalost, pandemija koronavirusa promijenila je okolnosti pod kojima će se odvijati nastavni program, no zbog vašeg zdravlja i zdravlja naših najbližih, nemamo izbora nego se pridržavati mjera propisanih od nadležnih institucija. Želim vam da budete izvrsni u učenju i ispunjavanju zadataka koje će pred vas staviti vaši učitelji, nastavnici i profesori, kojima ovim putem želim mnogo uspjeha u poslu koji obavljaju s mnogo ljubavi i predanosti.

Razdoblje pred vama je posebno. U školskim klupama steći ćete nova znanja i stvoriti nova prijateljstva, zbog čega je školsko doba značajno i posebno lijepo u životu svakog čovjeka.

Sa željom da svi budemo na visini pred nas postavljenog zadatka i s mnogo optimizma da ćemo u što kraćem vremenu vratiti naše živote u normalne tijekove, učenicima, njihovim roditeljima i svim zaposlenicima škola želim mnogo uspjeha u novoj školskoj godini.

Načelnik općine Čitluk
Marin Radišić, dipl.oec.