Održana godišnja skupština Udruge pčelara „Broćanska kadulja” Čitluk

Godišnja skupština Udruge pčelara „Broćanska kadulja” Čitluk održana je jučer u Hotelu Brotnjo. Skupštinom je predsjedao predsjednik Udruge Miroslav Ostojić, a na skupštini kojoj je nazočilo 47 članova udruge s područja općine Čitluk izabrana su radna tijela skupštine, te usvojeno izvješće Predsjedništva, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora Udruge pčelara „Broćanska kadulja“.

Miroslav Ostojić, predsjednik Udruge, na samom početku skupštine pozdravio je sve kolege pčelare, nakon čega su u radno predsjedništvo izabrani: Miroslav Ostojić, Bruno Pinjuh, Pavo Zovko i Kruno Stojić. Nakon izbora ostalih radnih tijela uslijedilo je usvajanje izvješća Predsjedništva, usvajanje financijskog izvješća i izvješća Nadzornog odbora.

Uz pčelare s područja općine Čitluk jučerašnjoj skupštini nazočili su također predstavnici Agro-Brišnika iz Tomislavgrada, kao i predstavnici pčelarskih udruga iz Metkovića, Ljubuškog, Širokog Brijega, Čapljine, Posušja i ostalih mjesta koja u svojim udrugama okupljaju vrsne proizvođače meda.

Tijekom jučerašnje skupštine pčelarima s područja općine Čitluk napomenuto je da do kraja ožujka podnesu zahtjev za obnovu proizvodnje. Navedeno je potrebno učiniti na temelju Obavijesti o ažuriranjima podataka u Registru poljoprivrednih gospodarstava i Registru klijenata u 2018. godini objavljenoj od strane Službe za gospodarstvo općine Čitluk.

Posted by Događajnica on 26. veljače 2018