Peti memorijalni turnir „Tomo Krasić“ održat će se 29. prosinca

Peti memorijalni turnir za košarkašice „Tomo Krasić“ održat će se 29. prosinca (subota) u čitlučkoj Gradskoj športskoj dvorani. Na međunarodnom memorijalnom turniru nastupit će košarkašice ŽHKK Brotnjo 94′, ŽKK Zrinjski 2010, ŽKK Ljubuški i ŽKK Trogir.

Turnir će biti otvoren u 11 sati utakmicom između ŽHKK Brotnjo 94′ i ŽKK Ljubuški, dok će u drugoj utakmici od 13 sati snage odmjeriti košarkašice iz Mostara (ŽKK Zrinjski 2010) i gošće iz Republike Hrvatske (ŽKK Trogir).

Utakmica za treće mjesto na rasporedu je u 15 sati, a finale petog memorijalnog turnira za košarkašice „Tomo Krasić“ najavljeno je za 17 sati, nakon čega će biti upriličena svečana dodjela pehara i medalja.

Pokojni Tomo Krasić bio je sportski direktor ŽHKK Brotnjo 94′, sportski djelatnik i zaljubljenik u sport, no nadasve velik čovjek te je turnir organiziran u njegovu čast jedan od oblika zahvale za sve što je učinio. Stoga ŽHKK Brotnjo 94′, obitelj i prijatelji pokojnog Krasića pozivaju Brotnjake da u što većem broju dođu na turnir, te da svojim dolaskom podrže mlade košarkašice na njihovom sportskom putu.